^обратно в начало
  
  
  
Get Adobe Flash player

Аудио Видео

Защо при нас

Ако искате Вашите деца да растат щастливи и спокойни, доверете ни се!

Вашите очаквания са това, което ние даваме на децата!

Екип от висококвалифицирани педагози и медицински сестри. Логопед, психолог, ресурсен учител.

Съвременен начин на обучение, чрез интерактивни методи.

Равен старт за всяко дете.

СПЕЦИАЛНО ОБУЧЕНИЕ С ПРОГРАМИТЕ: Програма на МОН "Профилактиката по-добра от лечението", "Джуниър Ачийвмънт", Гражданско образование, Валдорфска педагогика.

ЗАЩО ПРИ НАС: сигурност и спокойствие в красив и богато озеленен двор. Съвременно обзаведени центрове за работа с децата. Специална подготовка на децата за училище. 

Занимални с богати кътове по интереси  и всичко необходимо за индивидуална и екипна работа.

Възможност за избор на учители към съответната възрастова група.

 

     
"Отново е 15-ти септември - Първият учебен ден!"
Добре дошли, пламъчета! Отново е 15 септември - Първият учебен ден!
С много вълнение и радост посрещаме тази дата. Започва образователното приключение за всяко дете. Поемаме по един нов път, изпълнен с вълнение, възможности и предизвикателства. Всяко детето да расте, да се развива и да се подготвя за бъдещето. Ще научим най- важния урок за приятелството, толерантността и учението.  
Директорът на ДГ "Пламъче“ - г-жа Паскова се обърна към деца, родители и колегията с кратки и топли думи, подчертавайки важността на образованието. Тя изрази своята подкрепа и ангажираност към детската градина и децата. Благодарим на г-жа М. Янакиева председател на обществения съвет за присъствието и отношението, за мотивиращите думи, споделени с нас, за оказаната ни подкрепа в този важен ден. На добър час!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
FB IMG 1695541338010
IMG 20230924 104134
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 IMG 20230924 103229
------------------------------------------------------------------------------------------------------
ДГ „Пламъче“ с грамоти и сертификати за оригинална проектна идея в шестото издание на престижния конкурс за връчване на Научната награда на името на забележителния български педагог Димитър Кр. Димитров – Мастера 2023 на тема: „Игра, творчество, екология в работата на детския учител/в живота на детската градина“.
 Връчени по време на откриването на Научно-практически форум „Иновации в обучението и познавателното развитие“, на 23.08.2023, гр. Бургас и сборник „Обогатяващо педагогическо взаимодействие в предучилищна възраст“, 6/2023 г.
 
 
75 години - юбилеен концерт на ДГ „Пламъче“

         Блестящ празничен спектакъл сътвориха прекрасните пламъчета и техните учители за  любимата си детска градина!
        С много настроение, песни, танци и огромна торта беше отбелязана 75-годишнината на Детска градина „Пламъче”. Гости на събитието бяха зам. кметът на община Ямбол Енчо Кирязов, г-жа Татяна Славова старши експерт по предучилищно образование към РУО –град Ямбол, бивши служители и директори на детски градини, директори на  детски градини, училища и РЦППО -град Ямбол, родители и приятели. 
БЛАГОДАРИМ на всички, споделили с нас емоциите, неповторимата атмосфера, палитрата от цветове, сълзите от вълнение и детските усмивки от блестящото представяне!
               75 ГОДИНИ ДГ "ПЛАМЪЧЕ"!
     75 ГОДИНИ ДОМ НА ВЪЛШЕБСТВА И ИГРИ !
 75  СТРАНИЦИ ПРИКАЗКА ПЪЛНИ СЪС ЗВЪНКИ ДЕТСКИ ГЛАСЧЕТА, РАДОСТ И ЗАБАВЛЕНИЯ!
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Детска градина от цветни мечти"
          В навечерието на 75 годишния юбилей на детска градина "Пламъче" се организира изложба с творбите, спечелили конкурса за детска рисунка на тема: „Детска градина от цветни мечти“. В красивите си детски рисунки децата пресъздадоха своята детска градина от цветни и слънчеви мечти. Благодарим на всички деца, които взеха участие и така станаха част от нашия празник. Поздравления за всички деца и техните учители! Бъдете здрави, щастливи, вдъхновени и все така креативни! Покорявайте нови върхове с таланта си и не спирайте да мечтаете!
{/gallery}cvetnimechti{/gallery}
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
IMG 20230518 204200
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Приключи конкурса за детска рисунка на тема „Детска градина от цветни мечти“ инициатива на Детска градина „Пламъче“, гр.Ямбол , община Ямбол, област Ямбол по повод 75-годишен юбилей на детската градина. Днес, комисията разгледа и оцени всички рисунки от 53 детски градини и 3 центъра за подкрепа за личностно развитие. След много труден избор, жури в състав:
Радостина Колева –главен уредник на музейна експозиция „Иван Колев“, с. Кабиле.
Петър Тепсизов –уредник художествена галерия „Жорж Папазов“, град Ямбол  
Атанас Караманов –учител по изобразително изкуство, 
оцениха получените рисунки в 4 възрастови групи .  
 
 От 10.05.2023г. до 12.05.2023г. ще бъде организирана изложба от детските творби от международния конкурс „Детска градина от цветни мечти“ организирана по повод 75 годишния юбилей на детската градина.
 
        4 ГРУПА 6-7 ГОДИШНИ  
1. ЕЛЯ ЕРДАЛОВА -1 МЯСТО АТЕЛИЕ ЗА ИЗОБРАЗИТЕЛНИ ИЗКУСТВА Д.БАТЕМБЕРГСКА ГРАД ТЪРГОВИЩЕ 
2. ИВАНИНА ВАСИЛЕВА -2 МЯСТО АТЕЛИЕ ЗА ИЗОБРАЗИТЕЛНИ ИЗКУСТВА Д.БАТЕМБЕРГСКА ГРАД ТЪРГОВИЩЕ 
3. ЯЛИНА ВЕНЦИСЛАВОВА ЧАКЪРОВА -3 МЯСТО ДГ №3 „ЗВЕЗДИЧКА“ ВАРНА 
ПООЩИТЕЛНА НАГРАДА – РАДОСТИН ЙОРДАНОВ АТАНАСОВ ДГ“КРЕМЕНА „ ГРАД ПЛОВДИВ 
 
      3 ГРУПА 5-6 ГОДИШНИ  
 1. РАЯН НУРЕТИНОВ МЕХМЕДОВ 1 МЯСТО ДГ „ЛЯСТОВИЧКА“ ГРАД ПОПОВО 
2. МАКСИМ ВАСИЛЕВ ШАВОВ 2 МЯСТО ДГ „АЛЕН МАК“ ГРАД БУРГАС 
3. ВЛАДИСЛАВ ПЕТКОВ ЛАЛОВ 3 МЯСТО ДГ „РОСНА КИТКА „ГРАД СОФИЯ
ПООЩРИТЕЛНА НАГРАДА –МАРИЯ МЕТОДИЕВА ТОЧЕВСКА ДГ“ДЕТЕЛИНА“ ГРАД ПЕТРИЧ 
 
     2 ГРУПА 4-5 ГОДИШНИ  
1. ЗЕНАН ЗАКИРОВА НЕРМЕДИНОВА -1 МЯСТО ДГ „ЗДРАВЕЦ“ ГРАД ПОПОВО 
2. АЛЕКСАНДРА АНАНАСОВА АТАНАСОВА -2 МЯСТО ДГ „БИЛЯНА" ГРАД ПЛОВДИВ 
3. ГЕОРГИ РУСЕВ РУСЕВ -3 МЯСТО ДГ "ЗЛАТНА РИБКА“ ГРАД БУРГАС 
 
     1 ГРУПА 3-4 ГОДИШНИ    
1. ЙОВАНА СВЕТЛИНОВА СПАСОВА -1 МЯСТО ДГ „ПОЛЕТ"  ГРАД ТУТРАКАН  
2. ВАСИЛ СТОЙНОВ СТОЙНОВ -2 МЯСТО ДГ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ" ГРАД КАРЛОВО 
3. ИВОН РУМЕНОВА ГОРЧЕВА -3 МЯСТО ДГ „ЛЯСТОВИЧКА“ ГРАД ПОПОВО
 
ПООЩРИТЕЛНА НАГРАДА – ЙОАНА ДИАНОВА ДИМОВА ДГ „ВАЛЕНТИНА"  ГРАД ЯМБОЛ 
 
ПООЩРИТЕЛНА НАГРАДА –ДАМЯНА НИКОЛОВА ДЖАМБАЗОВА  ДГ „ЛЯСТОВИЧКА" ГРАД ПОПОВО
{/gallery}risunka23{/gallery}
 Празник е сега и в Ямболската община.
Пламъчетата с усмивка на лица   носят благопожелания  за мир, любов и светлина. 
Светли Великденски празници!
{/gallery}velikden23{/gallery} 
 
ТРЕТИ МАРТ
                Каквото и да се каже за героите на българското Освобождение ще е малко. В това най-размирно време, когато българският народ е под тежки изпитания, се появяват тези личности, тези българи, които застават зад своя народ. Те не само го бранят, но и му даряват надежда, поддържат неговата вяра, като един светъл идеал на българската свобода. Качеството да бъдеш свободен – това е посланието на националните герои, което достига до нас днес. Преклонението към делото им е обязаност на българското общество. Почитта към героите подчертава тяхното безсмъртие. Тези смели патриоти и днес живеят в българския дух и в българската памет. Децата от клуб "Млад възрожденец"-ДГ „ Пламъче“ отбелязаха празника 3 март с пламенен възторг и патриотичен заряд. 
ДГ“ Пламъче“ поздравява всички свои възпитаници и техните родители с националния празник на България - Трети март! 
Честит празник, Българи!
{/gallery}3mart23{/gallery} 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Кукерландия - 2023г
Вълнуващо и незабравимо участие на децата от клуб "Народни танци" при ДГ "Пламъче" - гр. Ямбол, с ръководител г-жа Димитринка Сивкова в детския фолклорен празник "Аз съм кукерче!", част от ХХIV международен маскараден фестивал "Кукерландия" - Ямбол 2023г.
     Под ехото на хлопки, чанове и звънци, с много желание и умение малките Пламъчкови кукерчета пресъздадоха типипните наричания, обичаи и благословии за здраве, берекет и плодородие.
    Ръководството на ДГ "Пламъче" благодари искрено за съдействието на всички родители, които ни подкрепиха и се включиха в празника.
{/gallery}kukerlandia2023{/gallery}
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Днес 17.02.2023 г в навечерието на 150 годишнината от обесването на Апостола на свободата децата от клуб "Млад възрожденец" към ДГ „Пламъче“ почетоха паметта, делото и саможертвата на един от най-преданите и честни синове на България - Васил Левски . Децата от група „Флупи“ , „Мечо Пух“, "Ранобудно петле“ и „Делфи" подготвиха впечатляваща програма представяйки силната личност от нашата история, толкова чиста и свята, за която да се е говорило много и същевеменно се знае твърде малко. Достойният син на България е в сърцето на всеки българин и всяко дете с неизмеримата си смелост, несломим дух представени днес от клуб „Млад възрожденец“ с богата музикално –поетична програма.
Гости на събитието бяха г-жа Татяна Славова –старши ексепрт по предучилищно образование към РУО –град Ямбол, която поздрави младите възрожденци , пожелавайки им да бъдат смели и силни, г-жа Цветанка Андреева от Регионален исторически музей град Ямбол , която изнесе беседа с любопитни и интересни факти за живота и делото на Апостола.
  Децата от клуб "Млад възрожденец" към ДГ "Пламъче“обещаха да пазят името и делото му, за да могат да се наричат българи, патриоти и родолюбци. Това е техен дълг, защото всеки трябва да милее за България. Ще го носят с чест и гордост в себе си, този огън вече пламна в душите им. Ще съхранят заветите му навеки.   
  „ Нашето драгоценно Oтечество се нуждае от достойни хора, които да го водят по пътя на благоденствието, така щото да бъдем равни на другите европейски народи. „ 
  Милена Паскова –Директор ДГ

{/gallery}levski2023{/gallery} 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

IMG 20230109 112022

Ден на народните будители

На 1 ноември- Ден на народните будители, изразяваме почитта си към всички тези българи, създатели и пазители на духовната култура, съхранили ни като нация през вековете.
На този светъл ден, децата от ДГ „Пламъче“, от двете четвърти възрастови групи „Мечо пух“ и „Флупи“, бяха тържествено приети в „Клуб млад възрожденец“.  С песни и стихове децата показаха знания за хората посветили живота си, за да бъдат днес всички българи просветени и свободни.
Тези млади последователи продължават и съхраняват възрожденския дух, предаден ни от нашите будители. Нека този огън винаги да гори в сърцата им, и да почитат българските просветители!
Децата бяха специално поздравени от официалните гости на празника, г-жа М. Паскова –директор на ДГ „Пламъче“ и г-жа Цв. Андреева-уредник на фонд „Възраждане“ към РИМ-Ямбол.
{/gallery}nar.buditel{/gallery}

 През седмицата по Безопасност на движение по пътищата се проведоха много интересни развлекателни моменти и дейности:  Развлекателен момент с театрализирани игри по БДП съвместно с представители от РДВР – Ямбол и  "Пътна полиция" ,  развлекателно- обучителен момент на тема "Хайде да играем, правилата повече да знаем"  със  спортни игри по БДП. Изложба на рисунки на тема " Мога да се пазя сам", връчване на листовки с послания "Посланията на есенния лист" на водачите на МПС съвместно с РДВР - гр.Ямбол.

{/gallery}BD2022{/gallery}

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FB IMG 1671556579692

ДЕКЛАРАЦИЯ

за даване на съгласие за съхранение и използване на лични данни - изтегли тук!

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Откриване на новата учебна 2022-2023г.

Ето ям нашата цветна Пламъчкова  планета, пълна с момичета и момчета!
Отново е петнадесети септември и той се превърна в истински празник и както повелява традицията го отбелязахме с песни, танци , стихове и много усмивки. Нека посрещнем предизвикателствата на новата учебна 2022/2023 година смели, мотивирани и  единни! Здрава и успешна да бъде за всички , деца, персонал и родители !
 {/gallery}otkrivane2022{/gallery}
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
IMG 20220119 191425
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
04.10. - 08.10.02021г. -  "Седмица на Безопасно движение по пътищата"
В ДГ "Пламъче", се проведе седмицата на Безопасно движение по пътищата. Децата показаха своите знания, умения и компетентности в развлекателно-обучителния момент, съчетан с приказен сюжет ”На улицата всеки знае,не бива да се тича и играе”, в театрализираните игри съвместно с представители от РДВР - Ямбол, в изложбата от рисунки  - ”Мога да се движа сам” и изработените заедно с родителите диорами, и в демонстриране на практическите умения заедно със специализираните институции. Така формираме защитните механизми у децата , за опазване здравето и живота им при участието в движението на улицата!
{/gallery}BD{/gallery}
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1-Ноември Ден на Народните будители!
“Един народ, който има съзнание, култура, писменост, наука, непременно ще има светла и трайна бъднина”! 
                                                                                                                                 Васил Друмев 
Децата от четвърта възрастова група - “Лъвчета” и “Мики Маус” отбелязаха Първи ноември - Денят на Народните будители, на всички онези ярки революционери, книжовници, просветители, борци за свобода, вдъхновители и предводители на знанието, родолюбието, националния дух и единство, благодарение на които сме тук сега-просветени, грамотни и свободни, и както на всички онези български учители-будители, които днес и утре продължават това велико дело, с празнично - развлекателен момент!
{/gallery}buditeli{/gallery}

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Тържествено откриване на новата учебна 2021-2022 година.

          Детска градина "Пламъче" отвори врати, за да посрещне своите малчугани. Тържественото откриване на новата учебна година започна под звуците на националния химн на Република България и химна на ДГ " Пламъче".  С песни, танци и стихотворения продължи празника в  двора на детската градина. 
          Г-жа Върбанова - директор на ДГ " Пламъче" изнесе приветствено слово по случай първия учебен ден и пожела на децата - усмивките  да не слизат от лицата им. 
Честит първи учебен ден!
Приятен ден!
{/gallery}2022{/gallery}
 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Съобщение за попълване на декларация от родителите на децата за прием в първа група 2021-2022г "

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

24-ти Май - Ден на Светите братя Кирил и Методий

" Братските народи с букви кой дари?
   Кирил и Методий - братята добри.
   Днес венци им вие цялата страна,
   с гордост славим ние тези имена....."

По повод 24 май - Ден на Св. братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност,  децата от клуб "Млад възрожденец" представиха  литературно- музикална програма. Почитта си към буквите изразиха с песни и стихове младите възрожденци от групите "Любопитко" и "Звездни мечета ".

{/gallery}24mai{/gallery}

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

С програмата “Джуниър Ачийвмънт”  

 

{/mp4}achivmant/achivmant{/mp4}

 

ОДЗ Пламъче Ямбол

 

Copyright © 2015. Rights Reserved.
Този сайт използва бисквитки. Ако продължите да го използвате, ще приемем че сте съгласни. Ако не сте съгласни, моля напуснете сайта и изтрийте бисквитките от вашия браузър. “Бисквитките” не съдържат ваши лични данни, като адрес, електронен адрес, телефонен номер и др.
Повече информация Приемам Не приемам